Informeer naar de mogelijkheden

Coating Solutions & Consultancy

Dercom is specialist in performance coatings. Dat zijn verven en lakken waar extreme eisen aan worden gesteld of waar bijzondere eigenschappen van worden verlangd. Denk aan bescherming tegen brand, schimmel of (extreme) weersinvloeden of coatings die geleidend of isolerend moeten zijn. 

Ontwikkeling op maat

Hoe we bij de ontwikkeling te werk gaan is afhankelijk van de situatie. Vaak kunnen we een bestaande receptuur als basis nemen waar we een nieuwe eigenschap aan toe gaan voegen. In sommige gevallen is het beter om een compleet nieuw recept te ontwikkelen. 


Onze producten worden ontwikkeld voor de automotive, industrie en bouwsector. Klik voor een indruk op de onderstaande sites:


Naast de ontwikkeling en productie van professionele coatings houden we ons ook bezig met consultancy. 

Vragen en advies

Regelmatig worden ons vraagstukken voorgelegd met betrekking tot verf- en laktechniek. Men heeft een vraag over een bepaalde toepassing of een probleem met een specifieke eigenschap, zoals geleiding of isolatie. Veel van deze vragen kunnen wij op basis van kennis en uit ervaring relatief snel beantwoorden. Sommige problemen zijn echter zo specifiek dat aanvullende testen nodig zijn. Hier adviseren wij graag in.

Begeleiding

Bij productontwikkeling speelt de coating vaak een belangrijke rol. Het is de laatste beschermlaag die wordt aangebracht en daar worden hoge eisen aan gesteld. Wij denken graag mee in die fase van het ontwikkelingsproces en geven gedegen advies.

Specialistisch chemisch-technisch onderzoek

Speciale toepassingen vragen om speciale coatings en daar worden vaak extreme eisen aan gesteld. In ons laboratorium beschikken wij over de juiste equipment om deze buitengewone omstandigheden na te bootsen. 

Bij Dercom adviseren we niet alleen bedrijven in de automotive, industrie en bouw. Ook (semi-)overheden en lak- en verfproducenten voorzien wij met enige regelmaat van het juiste advies. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.